БІЛІМ АЛУШЫЛАРДЫ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ–ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ҚОЛДАУ: ЛОГИКАЛЫҚ ОЙЛАУ – ЛОГИКАЛЫҚ СӨЙЛЕУДІҢ НЕГІЗІ - Кожина, Ф.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мұғалімдердің педагогикалық және психологиялық тұрғыдан оқушыларды дамытуы–олардың логикалық ойлау қабілеттеріне жұмсалған іс–әрекеттерінің жемісі. Мақалада оқушылармен сабақ барысында ұйымдастырылған әдіс– тәсілдер мен тапсырмалар қамтылды.Оқушылар өздігінен жүргізген логикалық ойлау әрекеті нәтижесінде нақты шындыққа көз жеткізеді.
Keywords: логикалық ойлау; логикалық ойлаудағы іс–әрекеттер; тәжірибемен алмасу; оқушылардың өз қабілетін машықтандыруы