АУАНЫ ЖЕЛДЕТУ ЖӘНЕ КОНДИЦИОНЕРЛЕУ ЖҮЙЕЛЕРІН ЖОБАЛАУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Жакешова, Р.Ж.; Мизамова, К.И. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Ауаны дұрыс желдету және кондиционерлеу - ыңғайлы микроклиматты сақтау үшін қажетті ең маңызды факторлардың бірі. Мақсаты- ауаны желдету және кондиционерлеу жүйесін жобалаудың ерекшеліктерін анықтау. Жалпы ғылыми әдістер, ауа алмасуды ұйымдастыру тәсілдері, датчиктер жүйесі және ауа ортасын рекуперациялау тәсілдері қолданылды.
Keywords: желдету; кондиционерлеу; рекуперация; датчиктер; автоматтандыру