ДЕВИАНТТЫ МІНЕЗ-ҚҰЛҚЫ БАР ЖАСӨСПІРІМДЕРМЕН ЖҰМЫС ЖАСАУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Нагимжанова, К.М.; Сартай, Н.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада девиантты мінез-құлқы бар жасөспірімдердің психологиялық ерекшеліктері жəне девиантты мінез-құлықтың пайда болу факторлары жайлы айтылып, девиантты мінез-құлқы бар жасөспірімдермен жұмыс жасау ерекшеліктері көрсетілген. Осындай жасөспірімдермен жұмыс жасау бойынша ұсынымдар берілген.
Keywords: девиантты мінез-құлық; жетімдер; биологиялық факторлар; психологиялық факторлар; əлеуметтік-педагогикалық факторлар; əлеуметтік-экономикалық факторлар