БАСТАУЫШ СЫНЫПТАРДЫ ОҚЫТУ ҮРДІСІНДЕ КЕЗДЕСЕТІН МӘСЕЛЕЛЕР ЖӘНЕ ОНЫ ШЕШУ ЖОЛДАРЫ - Есингожина, З.П.; Исмагулова, Г.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бұл мақалада үздіксіз педагогикалық білім берудің ерекшеліктері айтылады. Бастауышсыныптарды оқытуда кездесетін мәселелер және оларды шешу жолдары қарастырылған. Жаңартылған оқу бағдарламасы бойынша оқылым, жазылым, айтылым, тыңдалым дағдыларын мұғалім өз тәжірибесінде қалай қолданып келетіндігін көрсеткен.
Keywords: Үздіксіз білім беру; үрдістер; мәселелер; шешу жолдары; тілдік дағдылар