МАТЕМАТИКА САБАҒЫНДА ЖАҢА АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ АРҚЫЛЫ САБАҚТЫҢ ТИІМДІЛІГІН АРТТЫРУ - Кудесова, Г.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі: Ақпараттық технология – болашақ ұрпақтың жан–жақты білім алуына, іскер әрі талантты, шығармашылығы мол, еркін дамуына жол ашатын педагогикалық, психологиялық жағдай жасау үшін де тигізер пайдасы аса мол. Заман талабына сай математика сабағында жаңа ақпараттық ақпараттық – инновациялық технологияларды пайдалану тек сабақта ғана емес, өмірде де үлкен рөл атқарады. Мақсаты: Ақпараттық технологияларды қолдану арқылы интеллектуалды, шығармашыл, коммуникативті құзырлы тұлғаны қалыптастыру.
Keywords: ақпарат; сабақ; технология; компьютер