БІЛІМ БЕРУ ҰЙЫМДАРЫНДА ҚАУІПСІЗДІК ПЕН ҚОЛДАУДЫ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТЕТІН ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР: ЗАМАНАУИ ШЕШІМДЕР ЖӘНЕ БОЛАШАҚ МҮМКІНДІКТЕР - Жусупбекова, Г.Е.; Жансугурова, Ж.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Қазіргі білім беру ұйымдарында қауіпсіздік пен білім сапасын арттыру басты мәселелердің бірі болып табылады. Жаңа технологияларды енгізу арқылы оқу процесін тиімдірек етіп, оқушылар мен мұғалімдердің физикалық және психологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету мүмкіндігі туындайды. Мақалада білім беру ұйымдарында қауіпсіз орта құру, білім сапасын арттыру жолында қолданылатын инновациялық технологиялар қарастырылады.
Keywords: Білім беру ұйымдары; білім беру аналитикасы; қауіпсіз орта; қолайлы орта; инновациялық технология