JAVASCRIPT ТІЛІНДЕ БАҒДАРЛАМАЛАУ - Айтбенова, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Ұсынылып отырған оқу құралы қазіргі кезде web–беттер құруға арналған кең қолданыстағы JavaScript тілін оқып–үйренуге арналған. Оқу құралында JavaScript тілі бойынша теориялық және практикалық сабақтарға арналған материалдар қамтылған, көптеген мысалдар келтіріліп, оларды орындау жолдары қарастырылған. Әр практикалық жұмыста өзіндік жұмыстар үшін тапсырмалар және бекіту сұрақтарымен толықтырылған. Ұсынылған оқу құралын жоғарғы оқу орындарының студенттері, орта мектеп оқушылары мен мұғалімдер және осы тілді өздігінен үйренушілер де пайдалана алады.