«РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ-ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ БІЛІМ БЕРУ БАҒДАРЛАМАСЫ РЕТІНДЕ» - Досжанова, А.А.; Тулепбергенова, М.Е. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Өзектілігі. Мақсаты.Қай кезде де халқымыз өзінің болашағы – жас ұрпақ тәрбиесіне көңіл бөліп отырған. Заман өзгерген сайын жас ұрпақ тәрбиесі да өзгере бастады. Жас ұрпақтар тарихи құндылықтар мен рухани қасиеттерге ұмтылып, өздерін өмір сүріп отырған заманға лайықтай білсе, көңілдегі көксеген мұратына қол жеткізу қиын болмайтын еді.
Keywords: білім; тәрбие; жаңғыру; құндылық; даму; бағыт; рухани