ШЕТЕЛ ТІЛІН ОҚЫТУ БАРЫСЫНДА ЛИНГВОЕЛТАНЫМДЫҚ АСПЕКТІСІНІҢ РӨЛІ - Баймаханова, Ə.А.; Камишева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала лингвоелтаным не екеніне түсінік бере отырып, елтаным бағытындағы қарым-қатынас түрлерін ажыратып көрсеткен. Шет тілін үйренушілер өз тілімен қоса, өзге елдің тілімен қоса мəдинетін, сал-дəстүрін, тарихын үйренетіндігі жəне лингвоелтаным аспектісінің не екеніне тоқталған. Шетел тілін оқытудағы лингвоелтаным аспектіснің рөлін қарастырған.