ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ ЖАҒДАЙЫНДА ЕРЕКШЕ ҚАЖЕТТІЛІКТЕРІ БАР ОҚУШЫЛАРДЫҢ ОҚУ ПРОЦЕСІН ҰЙЫМДАСТЫРУ ЖОЛДАРЫ - Даулетқан, Ж.М.; Косжанова, А.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасындағы инклюзивті білім беруді дамытудың кейбір аспектілері қарастырылған және инклюзивті білім беру жағдайында ерекше қажеттіліктері бар оқушылардың оқу процесін ұйымдастыру жолдары туралы айтылады.
Keywords: Инклюзивті білім беру; оқушы; мұғалім; ерекше қажеттілігі бар оқушы; құқық; метапән технологиялары; физика пәні