ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУ МАЗМҰНЫНА СӘЙКЕС ОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯДАН ЕСЕПТЕР ШЫҒАРУДЫҢ - ОҚУШЫЛАРДЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН АРТТЫРУДАҒЫ РОЛІ - Жунаева, М.Н.; Абдыкаликова, К.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада жаңартылған білім беру мазмұнына сәйкес мектеп курсында органикалық химияны оқытудың маңызы, өндірістік машықтану барысында оқушыларды сын тұрғысынан ойлауға, функционалдық сауаттылықты қалыптастыруға бағытталған есептерді шығару әдістері көрсетілген.
Keywords: функционалды сауаттылық; kahoot; сызбанұсқалы есептер; критериалды бағалау; қалыптастырушы бағалау