ЖОО–дағы МЕДИАБІЛІМ БЕРУДІҢ НЕГІЗГІ МОДЕЛЬДЕРІ - Абдиркенова, А.К.; Тулегенова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада ЖОО–да медиабілім беруді оқытудың теориясы мен тәжірибесінде ғалымдардың медиа білім моделін жасаудағы салыстырмалы түсініктер анықталған. Қазіргі заманғы медиабілім беру үлгілері оның алдында тұрған мақсаттар мен міндеттерге байланысты медиабілім беру әлеуетін барынша пайдалануды басшылыққа алғандығы сөз етілген.
Keywords: медиабілім беру моделі; ақпараттық және коммуникациялық технология