МҰҒАЛІМНІҢ ОҚЫТУДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ІС-ӘРЕКЕТКЕ ДАЯРЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Алиева, Д.А.; Абдрашева; Абдрашева, А.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2017)
Бүкіл әлемдік білім кеңістігіне ену мақсатына сәйкес бүгінгі таңда Қазақстанның білім беру саласында түбегейлі өзгерістер жасалуда. Қазіргі жүргізіліп жатқан түрлі бағыттағы сол жетілдіруді оқушыларды өзгермелі қоғамда өмір сүруге жан-жақты дайындауды қажет етеді. Ал мұның барлығы да мұғалімнің кәсіби шеберлігін шыңдаумен, оқыту үдерісін жаңаша ұйымдастырудың жолдарын таба алу мүмкіндіктерін кеңейтумен тығыз ұштасып жатыр.
Keywords: инновациялық; технологиялар; әлемдік бәсекеге қабілетті білім беру; мұғалімдердің оқытудағы инновациялық іс-әрекет даярлығын қалыптастыру