СТУДЕНТТЕРДІҢ МЕДИА ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ - Сәкен, Ж.Н.; Абдиркенова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада заманауи білім беру кеңістігінде пайда болып отырған сын-қатерлер жағдайында тиімді бағдарлануға мүмкіндік беретін білім алушы – болашақ маманның медиа құзыреттілігін қалыптастыру мәселесін теориялық тұрғыда негіздеу.
Keywords: медиа құзыреттілік; құзырет; медиабілім беру; бұқаралық ақпарат құралдары