КОСМОС ЖƏНЕ АДАМ АҒЗАСЫ - Тұңғышбаева, З.; Серікқазы, А.; Сəтбаева, А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2014)
Адам ағзасына ғарыштық факторлардың əсер ету түрлері қарастырылған. Олардың əсер етуінің жағымды жəне жағымсыз жақтары талқыланды. Осы факторларды терең зерттеу қажеттілігі де көрсетілді.
Keywords: ғарыш; радиация; иондар