ЗАМАНАУИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ПРОЦЕСТЕ ПАЙДАЛАНУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ МЕН ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Байшугулова, Бакытгуль Кадырмендиновна; Аубакирова, Куляш Елеусизовна; Жумагулова, Толганай Сериковна (My University, 2019)
Технология дидактиканың табиғилық, түсініктілік, ғылымилық, жүйелілік, бірізділік, көрнекілік, саналылық пен белсенділік, жас ерекшеліктерін есепке алу, теорияның практикамен байланысы. Технология дидактики природная, понятная, научность, системность, последовательность, наглядность, сознательность и активность, учет возрастных особенностей, связь теории с практикой. Technology didactics of natural, clear, scientific, systematic and consistency, clarity, consciousness and activity, age-appropriate, linking theory with practice
Keywords: Технология; инновация; жаңашылды; іскерліктер; новизна; навыками; Technology; innovation; novelty; skills