ТАРИХИ ТҰЛҒАЛАР ЖАЙЛЫ БІЛІМ БЕРУ АРҚЫЛЫ ЖАС БУЫНДЫ ПАТРИОТИЗМГЕ ТӘРБИЕЛЕУ ЖОЛДАРЫ - Базарбаева, Б.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Тарихта аты аңызға айналған тұлғаларымыздың қызметі мен тарихына терең үңіліп, дәріс алуымыз қажет. Мақалада тұлғалар тарихын оқытудың жасөспірімдерді патриотизмге тәрбиелеудегі маңыздылығы қарастырылады.
Keywords: тарих; тұлға; патриотизм; Отан; бағдарлама; оқыту әдістері