ТАРИХ САБАҒЫНДА СЫНИ ОЙЛАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ АРҚЫЛЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ АҚПАРАТТЫҚ ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Балғабаева, Г.З.; Анасова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала ақпараттық, коммуникациялық, жеке жəне əлеуметтік – еңбек құзыреттілігін қалыптастыру мақсатында тарих сабақтарында сыни ойлау технологиясының элементтерін тиімді пайдалануға арналған. Технологияның негізгі міндеті оқушылардың ұжымдық жəне дербес жұмыс дағдыларын қалыптастыру болып табылады. Білім сапасын арттыру, пəнге деген қызығушылықты арттыру, шығармашылық қабілеттерін дамыту, білім, білік, дағдыны дамыту.
Keywords: құзыреттілік; технологиялар; сыни ойлау; білім