ЕРТЕҢГІ МЕКТЕП БҮГІННЕН БАСТАЛАДЫ - Нурышова, Р.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада білім беру еліміздің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ететін кілт ретінде қарастырылады. Әрбір мұғалім өз тәжірибесінде қиындықтармен бетпе-бет кездесті, бірақ мұғалімнің жоғары атағы бар адам мұндай мәселелерді шеше алады.
Keywords: білім беру; мұғалім; педагогикалық технологиялар; оқыту