ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИННІҢ МҰҒАЛІМ МАМАНДЫҒЫНА КӨЗҚАРАСЫ - Раймбекова, Ж.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада ұлы ағартушы Ы. Алтынсариннің мұғалім мамандығына деген көзқарасы, мұғалім туралы нақыл сөдерге шолу жасалды. Сол уақыт пен қазіргі уақыттағы мұғалімдер арасындағы сабақтастық көрсетілді.
Keywords: білім алушы; мұғалім; педагогика; табысты мұғалім