КӘСІБИ –БАҒДАРЛАУ БОЛАШАҚ МАМАННЫҢ КӘСІБИ ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІН ДАМЫТУДЫҢ НЕГІЗГІ РЕТІНДЕ - Рахпанова, Б.Г.; Жолдыбаева, Д.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Қазіргі заманда кәсіби бағдар бере оқыту– ең маңызды мәселелердің бірі болып табылады. Колледжде оқыту барысында теориялық білімдерді кәсіби бағдарлау мамандарды даярлауда оң нәтижесін береді. Студенттердің кәсіби құзыреттілігін дамыту – оның кәсіби тәжірибе арқылы білімін жетілдіріп, дамып, шыңдауға әкелетін тың жаңалықтарды қазіргі жаңа инновациялық құралдар арқылы қабылдау және меңгертудіңүдерісі.
Keywords: кәсіби бағдарлы; тәжірибе; зерттеу; құзыреттілік; жаңа технология