ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР МҰҒАЛІМНІҢ КӘСІБИ ШЕБЕРЛІГІН ДАМЫТУДЫҢ НЕГІЗІ - Кокишева, М.Б.; Ишманова, М.Ж.; Брянова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Кәсіби құзыреттілік дамыту барысында педагогикалық шеберлікті жетілдіру негізгі мақсат болып саналады. Инновация білім деңгейінің көтерілуіне жағдай туғызады. Қазақ тілін оқытудағы педагогикалық қызметіміздің мақсаты бәсекеге қабілетті оқушыларды, мемлекеттік тілді жетік білетін дарынды және дара тұлға дайындау.
Keywords: құзыреттілік; инновация; технология; тұлға; кәсіптік