МАТЕМАТИКА САБАҒЫНДАҒЫ ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ НЕГІЗДЕРІ, ҚҰРАЛДАРЫ ЖӘНЕ ПРАКТИКАЛЫҚ ШЕШІМДЕРІ - Исмагулова, К.А.; Кенжетаева, Т.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ерекше білім беру қажеттілігі - бұл әр оқушының оқуы табысты болуын қамтамасыз ету мақсатында психологиялық-педагогикалық әдістермен жүзеге асырылатын оқу үдерісіндегі көмек пен қызмет көрсету қажеттілігі.
Keywords: ерекше білімді қажет ету; психологиялық-педагогикалық көмек; оқу үдерісі; инклюзивті білім беру негіздері