ОҚУШЫЛАРҒА АРНАЛҒАН ГЕОГРАФИЯ ПƏНІНЕН ОЛИМПИАДА ТАПСЫРМАЛАРЫН ҚҰРАСТЫРУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Сергеева, А.М.; Рахметалина, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақала география пəнінен мектеп олимпиадаларының тапсырмаларын құрастыруға арналған. Бұл өзекті мəселе, өйткені елімізде жыл сайын əртүрлі деңгейдегі олимпиадалар өткізіледі, олар үшін тапсырмалар жасау қажет. Мақаланың бастапқы деректері географиялық олимпиаданың тапсырмалары болды.
Keywords: олимпиада; география пəні бойынша олимпиада; олимпиада тапсырмалары; құзыреттілік