ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН БІЛІМ МЕН СЕНІМ АРАСЫН ҮЙЛЕСТІРУШІ - Қоңыратбай, Т.Ə. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада Ыбырайдың жеке басы, тұлғалық сапасы да білім мен сенімнің синтезіне негізделгені көрсетілген. Ол – діни білім мен ғылыми білімнің иесі.
Keywords: білім; сенім; тұлға