«ЦИТОЛОГИЯ ЖƏНЕ ГИСТОЛОГИЯ» ПƏНІНІҢ МЫСАЛЫНДА ОҚУ ҮРДІСІНДЕ CLIL ҚОС ТІЛДІ ОҚЫТУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ҚОЛДАНУ - Божекенова, Ж.Т.; Кожмухаметова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада CLIL технологиясын қолданудың артықшылықтары мен қиындықтары туралы айтылады. Бұл технологияны оқу процесіне енгізудің негізгі теориялық ережелері, əдістемелік принциптері мен үлгілері, сонымен қатар оны «Цитология жəне гистология» пəнін оқыту кезінде қолдану мысалдары келтірілген.
Keywords: CLIL технологиялары; пəн мазмұны; тілдік мазмұн; лингвистикалық жəне коммуникативті құзыреттер