ЖАҢА БАҒДАРЛАМА – ЖАҢА КӨЗҚАРАС - Байкадамова, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада жаңартылған білім мазмұны енгеннен кейінгі білім беру сапасының толықтай өзгергені, оқушыларды кең ауқымды дағдыларға үйретуге, функционалдық сауаттылықтарын арттыруға, адами құндылықтарын дамытуға көңіл бөлініп, заманауи технологияларды қолдануға көшу процесінде мұғалімнің кәсіби шеберлігін арттыру туралы баяндалған.
Keywords: жаңа көзқарас; модуль; сын тұрғысынан ойлау