ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН БАЛМҰЗДАҚ САПАСЫ - Мұстафаева, Қ.Ə.; Айтжанова, И.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада түйе сүтінен жасалған балмұздақтың кейбір түрлері сынамаға алынып, оның қасиеттері, құрамы, сапасы, сонымен қатар ауылшаруашылық өнімдеріне қойылатын стандарт талаптарға сəйкестігі зерттеу бойынша нəтижелері келтірілген.