МЕКТЕП – ТӘРБИЕ БЕРУДІҢ НЕГІЗГІ ҚҰРАЛЫ - Почтаева, Ж.У.; Абдикулова, Ш.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Қазіргі білім беру процесінде білім алушылардың оқыту процесіне қызығушылығын арттыру, берілген білімнің игерілуі аса маңызды назарда тұрған мәлелелердің бірі. Оқыту процесінде геймификация элементтерін, яғни ойын жаттығулары мен тапсырмаларын кіріктіру– мәселені шешудің алғышарттары. Жалпы білім беру мекемесінде әртүрлі пәндерді оқыту мен геймификация элементтерін қолдану тұспатұс келетін жағдаят.
Keywords: геймификация; оқыту методикасы; әдіс–тәсілдер; ойын жаттығулары