МУЗЫКА САБАҒЫНДА ШЕТЕЛ ҒАЛЫМ -ПЕДАГОГТАРЫНЫҢ ТАРИХИ ІС-ӘРЕКЕТТЕРДІ ҰЙЫМДАСТЫРУДАҒЫ КӨЗҚАРАСТАРЫ - Акхожин, С.А.; Жакаева, С.А. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бұл мақалада мектеп оқушыларында оқу үрдісіндегі төзімділікті қалыптастырудың негізгі әрекеттері қаралады. Негізгі мәселелер теориялық тұрғыда талқыланады. Музыка білімінің бағытымен дағдысы, теориялық, іс-тәжірибелік білімдер жүйесі, орындаушылық шеберлікті шындау қамтылған.
Keywords: музыкалық-тарихи қызмет