СЫЗЫҚТЫ ДИФФЕРЕНЦИАЛДЫҚ ТЕҢДЕУЛЕР ЖҮЙЕСІН ОПЕРАЦИОНДЫҚ ƏДІСПЕН ШЕШУ - Асқанбаева, Г.Б.; Доспулова, У.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Бұл мақалада сызықты дифференциалдық теңдеулер мен теңдеулер жүйесін операциондық əдіспен шешу жолдарының тиімді тəсілдері туралы жазылған. Сонымен қатар коэфициенттері тұрақты n-ші ретті сызықтық дифференциалдық теңдеулер мен олардың жүйелерін операциондық əдіспен шешу қарастырылған.
Keywords: түпнұсқа; оригинал; дифференциалдық теңдеу; жүйелер