ЖОО-ДА БОЛАШАҚ БАСТАУЫШСЫНЫП МҰҒАЛІМДЕРІНІҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ИМИДЖІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ФУНКЦИЯЛАРЫ - Жұбанова, Ш.А.; Адильшинова, З.У. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада мұғалімдердің имидж ұғымын түсіндірудің тәсілдері қарастырылған.Имиджді қалыптасырудың функциялары мен педагогикалық кәсіби саласындағы ерекшеліктер және қәзіргі ұстаздың имиджін қалыптастыру жолдары көрсетілді.
Keywords: имидж функциялары; мұғалім имиджі; педагогикалық имидж