СТУДЕНТ ЖАСТАРДЫҢ ҚАУІПТІЛІК ТУРАЛЫ ТҮСІНІГІНЕ БҰҚАРАЛЫҚ АҚПАРАТ ҚҰРАЛДАРЫНЫҢ ЫҚПАЛЫ - Көптлеу, Қ.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада қазіргі таңда өзекті мəселелердің бірі – бұқаралық ақпарат құралдарының студент жастарға ықпалы қарастырылған. Соның ішінде, бұқаралық ақпарат құралдарының студенттердің қауіптілік түсінігіне ықпалы зерделенді.
Keywords: Бұқаралық ақпарат құралдары; студент жастар; қауіптілік, жаңалықтар; қорқыныш