МАТЕМАТИКА САБАҚТАРЫНДА АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯНЫ ҚОЛДАНУ ТИІМДІЛІГІ - Тайжанова, Алтынкыз Канатовна (My University, 2019)
Өзектілігі: Ақпараттық технологияны оқу процесіне енгізу арқылы жаңа сатыға көтеру. Мақсаты: Оқушылардың білімін математика сабақтарында ақпараттық – коммуникативтік технологияларды пайдалану арқылы дамыту. Актуальность:Повышение качества образования через внедрение информационных технологий в учебный процесс. Цель:Развитие знаний учащихся через использование информационно-коммуникативных технологий на уроках математики. Relevans:Improving the educational system to a new level with the introduction of information technology in the educational process. Goal:Improving the quality of education through the introduction of information technology in the educational process.
Keywords: ақпарат; технология; инновация; құрал; нəтиже; информация; технология; инновация; инструмент; результат; information; technology; innovation; tools; results