ЦИФРЛЫҚ САУАТТЫЛЫҚТЫ ТӘЖІРИБЕГЕ – ЕНГІЗУ ЗАМАН ТАЛАБЫ - Мырзалиева, У.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Автор өз іс–тәжірибеде ақпараттық технология арқылы оқушылардың танымдық қызығушылығын қалыптастырып, шығармашылыққа баулуға көп көңіл бөлетінін сөз етеді. Оқушыларды шығармашылық бағытта жан–жақты дамыту бүгінгі күннің басты талабы. Aқпaрaттық тeхнолoгияны қолдану aқпарaтпен жұмыс жасау іскерлігін қалыптастырады деп тәжірибесімен бӛліседі. Мұғалім үшін де ақпараттық–коммyникативтік технология сабаққа дайындалуда қосымша ақпаратты іздеyді кеңейтеді деп баяндайды. Цифрлық сауаттылық оқыту үpдісіндегі өзекті мәселелерді шешеді деп ой қорытады.
Keywords: цифрлық; сауаттылық; заманауи; тәжірибе; оңтайлы