БАСТАУЫШ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ МЕТАПƏНДІК ҚҰЗЫРЕТТІЛІКТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Адильшинова, З.У.; Абдигалиева, М.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Аталмыш мақалада бастауыш сынып оқушыларының метапəндік құзыреттіліктерін қалыптастыру проблемасы қарастырылған.
Keywords: метапəндік құзіреттілік; оқушы; əмбебап оқу əрекеті