БОЛАШАҚ МҰҒАЛІМДЕРДІ АҚПАРАТТЫҚ-ҚАТЫНАСТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ МЕКТЕП ҮРДІСІНДЕ ҚОЛДАНУҒА ДАЯРЛАУ - Абдимоминова, Д.К.; Лисьев, Г.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Мақалада жоғары педагогикалық мамандық оқу орындарындағы болашақ мұғалімдерді ақпараттық-қатынастық технологияларды игерудің маңызы мен жолдары, əр түрлі бағыттары қарастырылған. Қазіргі қоғамдағы ақпараттық ақпараттандыру білім жүйесін əдіснамалық жəне практикалық талдауларды, сондай-ақ оқытудың міндеттерін шешуге бағытталған қазіргі ақпараттық технологияларды тиімді қолдануды қамтамасыз ететін үрдіс есебінде қарастырылады.
Keywords: ақпараттық коммуникациялық технология (АКТ); мультимедиалық оқыту əдістері