«ЦИФРЛЫ ҚАЗАҚСТАН» ЗАМАНЫНДА ЖАС ҰРПАҚТЫҢ ЖАҢАША ОЙЛАУ ҚАБІЛЕТІ МЕН БЕЛСЕНДІЛІГІН АРТТЫРУДАҒЫ САБАҚТАҒЫ ӨЗГЕРІСТЕР - Абдильдина, А.А.; Абдижанова, Л.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада қазіргі білім беру мазмұны жаңарту аясында білім беру үдерісінің құрылымы мен мазмұнының өзгеруі жайлы баяндалады. «Цифрлы Қазақстан» заманында жас ұрпақтың жаңаша ойлау қабілеті мен белсенділігін арттырудағы сабақтағы өзгерістер көрсетіледі. Мақаланың мақсаты: оқушылардың білімге деген құштарлығын цифрлық білім беру ресурстары арқылы дамыту, оны өмірде қолдана білуге бағыттау жолдары талқыланған.
Keywords: оқыту; цифрлық білім; жаңа технология; оқыту платформасы