РОЛЬ ИННОВАЦИЙ В ТУРИЗМЕ И ИХ ВЛИЯНИЕ НА ТУРИСТСКУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ - Бодня, С.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Аталмыш мақалада туризмдегі инновацияның рөлі мен оның туристік қызметтегі мəні қарастырылған. «Инновация» түсінігі анықталып, туристік нарыққа жаңа өнімдерді енгізу процесі көрсетілген.