НАСЛЕДИЕ ЫБРАЯ АЛТЫНСАРИНА ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ СОВРЕМЕННОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Тлеубаева, З.Б.; Аманова, М.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
«Ыбырай Алтынсарин жəне оның ағартушылық мұрасы» мақаласында Ыбырайдың философиялық-педагогикалық мұрасының білім беруді дамытудағы рөлі қарастырылады. Ыбырай Алтынсарин еліміздің білім саласына улкен улес қосқан, алғашқы көрнекті ағартушы-педагогтардың бірі болды.
Keywords: Ыбырай Алтынсарин; образование; воспитание; наследие; идеи