ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ НАСИХАТТАУ БАРЫСЫНДА КӨКПАР ӘДІСІН САБАҚТАРДА ҚОЛДАНУ - Имашева, Д.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада оқытудың белсенді әдіс–тәсілдерін таңдап алу тиімді оқытуда табысқа жетуге негіз болатынын, әрі сабақтың сапасын барынша арттыруға мүмкіндік беретіндігі туралы кеңірек тоқталып өткен. Оқушыларға терең білім беру үшін мұғалім әдістердің тақырыпқа сай, оқу материалын тиімді меңгертуге ықпал тигізетіндей түрін таңдау керектігі жайлы жан–жақты жазылған. Сонымен қатар тақырыпқа сәйкес өзінің авторлық ізденісі негізінде инновациялық әдіс Көкпар әдісі туралы да кеңінен таныстырып, өз тәжірибесімен бӛліскен.
Keywords: белсенді әдіс–тәсіл; оқыту; авторлық ізденіс; инновациялық әдіс