ҰРПАҚТЫ АДАМГЕРШІЛІККЕ ТӘРБИЕЛЕУДЕ ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР БАСТЫ ҚҰРАЛ РЕТІНДЕ - Альмаганбетова, М.К.; Борибаев, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Ұлттық құндылықтар арқылы оқушылардың ойлау қабілетін дамыта отырып, оларды адамгершілікке тәрбиелейміз. Мақалада жақсы тәрбиенің негізі ретінде ұлттық құндылықтар қарастырылады.
Keywords: ұлттық құндылық; адамгершілік; тәлім–тәрбие; педагогикалық көзқарас