«ЗАМАНАУИ ҚОҒАМНЫҢ РУХАНИ ӨМІРІН ӨЗГЕРТУ ЖАҒДАЙЫНДА МҰҒАЛІМДЕРДІҢ КӘСІБИ ДЕҢГЕЙІН ДАМЫТУ МӘСЕЛЕЛЕРІ» - Ивышева, Э.Қ. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада, қазіргі заманда оқушыға сапалы білім беру үшін, мұғалімнің өзінің педагогикалық білімі, іс-тәжірибесі жоғары деңгейде болу керектігі жайлы айтылады.
Keywords: педагог; оқушы; шебер; болашақ; білімді; жаңарту