ОҚУШЫЛАРДЫҢ БОС УАҚЫТЫН ШЫҒАРМАШЫЛЫҚҚА ПАЙДАЛАНУ - Сартаев, Рауан; Қалиев, Дастан Дүйсенұлы (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Мақалада оқушылардың бос уақытын шығармашылыққа падаланудың жолдары берілген. Атап айтқанда оқушылардың қазіргі таңдағы киноға деген қызығушылықтарын пайдалы іс-әрекетке айналдыру жолдары берілген. Актуальность. Цель. В статье изложены пути вовлечения учащихся в творческую деятельность. В частности, даны пути превращения интереса учащихся к современному кино в полезную деятельность. Relevance. Goal.The article describes the ways of involving students in creative activities. In particular, the ways of turning students ' interest in modern cinema into useful activities are given.
Keywords: шығармашыылық; киноклуб; тәрбие; қызығушылық; творчество; киноклуб; воспитание; интерес; creativity; cinema club; education; interest