ПАЙЫЗДАРҒА БАЙЛАНЫСТЫ МӘТІНДІК МӘСЕЛЕ ЕСЕПТЕРДІ ШЕШУДІ ОҚЫТУ ӘДІСТЕМЕСІ - Теңізбай, Г.М.; Доспулова, Ұ.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада пайыздық есептердің шығару жолдарымен олардың түсінігі туралы және сабақ барысында оқушылардың қалай жұмыс жасау керегі екенін, қай есепте қай әдісті қолданғаны дұрыс болатынын қарастырдық.
Keywords: Пайыз; жай бөлшек; ондық бөлшек; алгоритм