ТАҒЫЛЫМДАМАНЫҢ БЕРЕРІ КӨП - Хамзина, К.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Мақалада Германия мемлекетінің білім беру жүйесінің ерекшелігі жайлы баяндалады. Тағылымдама барысында Германиядағы жоо болашақ маманның кəсіби-педагогикалық имиджін қалыптастыру бойынша психологиялық-педагогикалық ерекшеліктерін зерттеу жəне оның құрылымын анықтау мақсаты негізделеді.
Keywords: тағылымдама; білім беру; мектеп; гимназия; имидж; кітапхана