КАЗАХСКИЙ ЯЗЫК В РАМКАХ ОБНОВЛЕНИЯ СОДЕРЖАНИЯ - Есенова, Карлыгаш Аманжоловна; Айгужина, Жанар Советбековна (My University, 2019)
Сабақта қойылған мақсатқа жету үшін мұғалім келесі міндеттерді шешу қажет: түсіністікпен тыңдауға, сөйлеуге, оқуға жəне жазуға үйрету; тіл бірліктеріне лингвистикалық қарым-қатынасты қалыптастыру. To achieve this goal in the classroom, the teacher must solve the following tasks: to learn to listen with understanding, to speak, to read and write; to form a linguistic attitude to the units of language.
Keywords: түсінікпен тыңдау; тілдік дағды; қолдау; білім; жетістік; understanding; language skills; support; knowledge; achievements