БІРТҰТАС ТӘРБИЕ БАҒДАРЛАМАСЫ: ЖАН–ЖАҚТЫ ТҰЛА ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ НЕГІЗІ - Ерекин, А.М.; Хамзина, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Қазіргі таңда Қазақстан Республикасының білім беру жүйесінде тәрбиенің маңыздылығы артып, біртұтас тәрбие бағдарламаларын енгізу өзектілікке ие болды. Бұл мақалада біртұтас тәрбие бағдарламасын енгізудің үздік тәжірибелері, олардың тиімділігі, білім беру ұйымдарына әсері қарастырылады. Сонымен қатар, осы бағдарламалардың оқушылардың тұлғалық дамуына ықпалы және оларды іске асырудың негізгі тетіктері сипатталады
Keywords: тәрбие; біртұтас тәрбие бағдарламасы; білім беру ұйымдары; тәрбиенің инновациялық әдістері