МЕДИАҚҰЗЫРЕТ ЗАМАНАУИ МАМАН КƏСІБИ ҚҰЗЫРЕТТІЛІГНІҢ МІНДЕТТІ ЭЛЕМЕНТІ РЕТІНДЕ - Юлдашев, М.Ш.; Юлдашева, М.С.; Шамитдинов, О.М.; Шамитдинов, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: қазіргі бəсекелестік ортада жəне оның ғылыми негіздемесінде сұранысқа ие болуға мүмкіндік беретін болашақ маманның құзыреттілігі туралы ғылыми зерттеулерді жүйелеу. Мақсаты: медиақұзыреттілікті қалыптастыру туралы түрлі авторлардың еңбектеріне талдау жасау, бəсекеге қабілетті маманды қалыптастыру əдістерін қарастыру.
Keywords: медиақұзырет; медиабілім беру; кəсіби маман