ИССЛЕДОВАНИЕ УРОВНЯ ФИЗИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ ПО РЕЗУЛЬТАТАМ ЭКСПРЕСС–ТЕСТОВ СРЕДИ СТУДЕНТОВ КГПИ - Полонянкина, З.Г.; Константинов, А.Е. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Студенттердің денсаулығының мониторингі мен оны түзету жолдары жайында əдебиеттер қарастырылып, қолданылады. Мақалада ҚМПИ-ның 1-курс студенттерінің жеке мəліметтерінің антропометриясының көрсеткіштері келтірілген.